Elbrig Wijbenga – Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd – Hilversum
Regentesselaan 20 1217 EG Hilversum Tel:035-6247727 Spoed 035-2050521
Header afbeelding

Elbrig Wijbenga

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag

Vanaf 1 april a.s. zal ik, Elbrig Wijbenga, gaan werken als vaste waarnemend huisarts in deze huisartspraktijk. Ik zal starten op de vrijdagen, vanaf half mei a.s. zal ik ook op donderdagochtend werkzaam zijn en vanaf september a.s. op maandag en vrijdag hele dagen.

Ik ben huisarts vanaf 2006 en ik heb afgelopen jaren o.a. gewerkt  als huisarts in loondienst in Zaandam, als huisarts verbonden aan een gezondheidscentrum in Amsterdam en de laatste jaren als waarnemend huisarts in Blaricum.

Daarnaast ben ik vanaf 2011 huisartsopleider en heb ik inmiddels 14 huisartsen in opleiding (aios) opgeleid. Aangezien deze praktijk geen opleidingspraktijk is, heb ik de functie als huisartsopleider even ‘on hold’ gezet.

Ik begeleid nu een aios-groep bij de huisartsopleiding Amsterdam-UMC als huisarts-docent, wat ook erg leuk is. Ik vind het belangrijk dat we artsen tot goede huisartsen opleiden. Verder ben ik recent gestart met de opleiding voor kaderhuisarts (huisarts met specifiek aandachtsgebied) hart- en vaatziekten. Als huisarts ben ik graag betrokken bij u als patiënt(en) en vind ik een goede behandelrelatie en gezamenlijke besluitvorming belangrijk. Bij mij kunt u ook goed terecht voor kleine chirurgische ingrepen, injecties en het plaatsen van spiralen.

Ik woon in Kortenhoef met mijn gezin. In mijn vrije tijd dans ik graag en speel ik viool. Ik heb veel zin om te starten in deze huisartsenpraktijk samen met het team op deze mooie, nieuwe locatie.

Terug naar overzicht