Huisartsen – Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd – Hilversum
Hoge Naarderweg 3 D 1217 AB Hilversum Tel:035-6247727 Spoed 035-2050521
Header afbeelding

Huisartsen

Welkom bij Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Huisarts Bader

Mijn naam is Tisha Bader, ik ben getrouwd en heb drie zoons. Na mijn studie geneeskunde aan de VU in Amsterdam, heb ik twee jaar gewerkt op de afdeling Spoedeisende Hulp van het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Het werk was leuk en uitdagend, toch miste ik het échte contact met patiënten.
In 2008 ben ik gestart met de huisartsenopleiding. Na een werkperiode in Swifterbant en Badhoevedorp ben ik in 2010 in Vathorst terecht gekomen, alwaar ik bijna zeven jaar heb gewerkt.
Als huisarts vind ik dat patiënten zich gehoord moeten voelen. Men heeft vaak al ideeën over een diagnose en behandelplan. Goed overleg om samen tot een plan te komen vind ik daarom erg belangrijk. Mijn dag is goed als ik iedereen aandacht heb kunnen geven, mensen heb geholpen of simpelweg een luisterend oor heb geboden.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag.

Huisarts Toutenhoofd

Mijn naam is Hestia Toutenhoofd en ik woon in Hilversum met mijn man, twee zoons en dochter. De opleiding geneeskunde volgde ik in het AMC te Amsterdam, waarna ik daar startte met de opleiding Anaesthesiologie. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in de acute geneeskunde, zoals het geven van narcose, lokale anesthesie en pijnblokkades. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij het opvangen van traumapatiënten op de traumakamer, waarvoor ik een traumacursus volgde in Harlem Hospital in New York.
Ondanks mijn voorliefde voor de acute geneeskunde heb ik in 2008 besloten om in Utrecht met de huisartsenopleiding te beginnen. Ik miste het langdurige contact met patiënten en het generalistische aspect van de geneeskunde.
De afgelopen jaren heb ik als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt in Amersfoort en het Gooi.
Naast mijn werkzaamheden als huisarts ben ik lid van het Expertiseteam Midden-Nederland, waarbij ik een coördinerende functie heb binnen de medische zorg bij grootschalige rampen.
Ik wil graag een huisarts zijn met een luisterend oor, met een doortastende aanpak en met een open blik.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag.

Huisarts Galenkamp

Mijn naam is Henk Galenkamp, ik werk als zelfstandig huisarts in de praktijk van dokter Bader en Toutenhoofd. Ik woon met mijn vrouw en 3 kinderen in Hilversum. Vóór mijn huisartsopleiding heb ik gewerkt in het Tergooi Ziekenhuis bij de interne geneeskunde en cardiologie. Ik doe naast het werk als huisarts fanatiek aan triathlon.

Daarnaast vind ik het prachtig dat ik als huisarts veel verschillende (medische) problemen zie waarin ik een bijdrage kan leveren aan de gezondheid van mensen. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen zelf regie kunnen nemen om gezonde keuzes te maken.

Werkdagen: maandag, vrijdagmiddag.