Assistentes – Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd – Hilversum
Regentesselaan 20 1217 EG Hilversum Tel:035-6247727 Spoed 035-2050521
Header afbeelding

Assistentes

Tessa Bergman

Mijn naam is Tessa Bergman. Ik ben één van de vaste assistentes. Ik woon sinds 2016 in Hilversum en werk sinds april 2017 voor Huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd.

Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep als doktersassistente, is de afwisseling tussen alle taken. Vanwege de afwisseling is geen dag hetzelfde. Samen met mijn collega’s doe ik mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Verder ben ik sinds januari 2019 ook Praktijkmanager binnen de praktijk. Deze functie combineer ik met doktersassistente.

Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

Martine Gerritsen

Mijn naam is Martine Gerritsen. Ik ben sinds 2006 werkzaam als assistente en vanaf 2017 werk ik met veel plezier voor huisartsenpraktijk Bader & Toutenhoofd.

Het allerleukste vind ik het contact met de patiënten. Daarbij is mijn vak veelzijdig; geen enkele dag is hetzelfde.

Ik ben op woensdagmiddag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

Kirsten Voorn-Ooms

Mijn naam is Kirsten Voorn-Ooms. Sinds oktober ’20 versterk ik het team van assistentes binnen de praktijk. Als doktersassistent wil ik graag waardevolle zorg bieden. Iedereen verdient naar mijn mening goede zorg en persoonlijke aandacht. Ik vind het leuk om met mensen te werken en geen enkele hulpvraag is te gek. Ik sta graag samen met mijn collega’s voor u klaar.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de praktijk.

Foto volgt

Saskia Duursma

Mijn naam is Saskia Duursma. Sinds mei 2023 werk ik als assistente bij huisartsenpraktijk Bader en Toutenhoofd.  Hiervoor heb ik vele jaren in een andere praktijk in Hilversum gewerkt.
De afwisseling in het werk van een doktersassistente maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.  Samen met mijn collega-assistentes doe ik mijn best om u zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben op dinsdag, woensdag ochtend, donderdag en vrijdagochtend aanwezig op de praktijk.